«

»

9.RIM SUMMER OPEN 2022 – REKORDNI BROJ NATJECATELJA!

slikaProteklu subotu 06.08.2022. u sklopu pučke manifestacije “Rim 2022” u Pazinu odigrano je još jedno izdanje najvećeg stolnoteniskog turnira središnje Istre “9.Pazin Rim summer open.”

U velikoj dvorani Školsko-gradske sportske dvorane u Pazinu natjecalo se rekordnih 60- tak natjecatelja u pet kategorija iz svih krajeva Istre, Primorsko-Goranske županije, Zagreba, Slovenije, Italije, Ukrajine i Brazila, pa je time turnir bio internacionalnog i interkontinentalnog karaktera. Na turniru su nastupili i igrači sa posebnim potrebama Dean Nisandžić i Mirta Zekanović koji su svojim dolaskom upotpunili igrački kadar i hrabro se suprotstavili i najačima. Najbolji igrač turnira ujedno i osvajač najače seniorske kategorije je Zoran Turk (stk kukuljanovo) iz Rijeke, u kategoriji veterana od 40-50 najbolji je bio Stanislav Lošić iz Zagreba, u kategoriji 50-60 Robert Semion (stk kukuljanovo) također iz Rijeke, te u kategoriji 60+ Spasoje Matijević (stk Matulji).

 
REZULTATI:
 
SENIORI:
1.TURK ZORAN
2.KAYQUE VALOIS
3.JARDAS IVAN
3.ORBANIĆ MAURO
 
VETERANI 40-50:
1.LOŠIĆ STANISLAV
2.ŠUNIĆ ALEN
3.SIROTIĆ ALEŠ
3.PERAK BENEDIKT
 
VETERANI 50-60:
1.SEMION ROBERT
2.EŠEGOVIĆ MARIJAN
3.HRVANOVIĆ JASMIN
3.PISANI PAOLO
 
VETERANI 60+:
1.MATIJEVIĆ SPASOJE
2.BERTONE ANDRIJA
3.MARAS MILE
3.SPORTIELO VINCENZO
 
UTJEŠNA:
1.LUKEZ ANA
2.LUKEZ LEO
3.GLAVINIĆ DENIS
3.BASILE DOMENICO
 

STK PAZIN se zahvaljuje svima prisutnima igračima, Igoru Dobriću na vođenju turnira, roštilj majstoru Draženu Stojimanovu, Mesnici Stari Grad iz Pule, fotografu Klaudiju Fošku, Pazin sportu i svima ostalima koji su svojim dolaskom i nesebičnim pomaganjem upotpunili ovaj događaj.