«

»

DVA POSTOLJA ZA PAZINSKE SENIORE NA PRVENSTVU ISTARSKE ŽUPANIJE

SLIKANa pojedinačnom prvenstvu Istarske županije održanom u Poreču pod organizacijom STK Jadran Poreč, u dvorani “žatika” nastupilo je oko 100 natjecatelja svih dobnih kategorija u muškoj i ženskoj kategoriji.

Pazinski su seniori odličnim igrama u jakoj konkurenciji, gdje su nastupili i natjecatelji iz prve i druge Hrvatske lige, osvojili dva postolja, odnosno dvije treće pozicije, Alen Bakša je u polufinalu odmjerio snage sa Dariom Jurišićem iz STK Brovinje koji trenutno igra u drugoj Hrvatskoj ligi, uz pruženi maksimalni otpor izgubio je sa 3-0 u setovima, kao i Karlo Fabris koji nije pronašao riješenje za pružanje otpora odličnom Dorijanu Kuzmiću, junioru iz STK Pule koji igra prvu Hrvatsku ligu, te je isto poražen sa 3-0. Unatoč porazima u polufinalima seniori su pokazali odličnu igru u grupnoj fazi i četvrtfinalu, gdje je i zaustavljen Kristijan Lukez od kasnijeg pobjednika Dorijana Kuzmića.  

Od mlađih uzrasta iz STK Pazin nastupio je i kadet Felix Bakša, koji je pružao odličnu igru u grupnoj fazi natjecanja, ali nije prošao skupinu zbog malo manjka sreće kod pojedinih odigranih poena, te u vrlo tijesnim i teškim duelima koji su završavali u pet setova. Teo Radolović nije nastupio zbog bolesti.

Ovaj stolnoteniski turnir bio je i humanitarnog karaktera pa je tako organizator i domaćin STK“Jadran“ iz Poreča odlučio darovati dio uplaćenih sredstava kotizacije za pomoć u liječenju pulske igračice i trenerice Dine Pervan, a sredstva će biti uplaćena na račun udruge „Hrabra golubica”

 

 

slika