«

»

POČETNICI STOLNOTENISKE ŠKOLE STK PAZIN POKAZUJU NAPREDAK

SLIKAPredsjednik STK Pazin Goran Lukez, i tajnik Kristijan Lukez, zadovoljni su napretkom početnika stolnoteniske škole STK Pazin.

Treninzi se odvijaju redovito u novoj sportskoj dvorani, te se vidi napredak u smislu kondicije i tehnike. Ove godine STK Pazin ima sedam novih članova mlađih uzrasta, te novog trenera na raspolaganju Igora Dobrića.

Za sada su svi uporni i redoviti na treninzima, školu vodi odličan trener sa bogatim iskustvom, fokusirani su prvenstveno na učenje tehnički ispravne stolnoteniske elemente i kondiciju, uvijeti su odlični u polivalentnoj prostoriji sportske gradske dvorane koju nam omogućava Zajednica sportskih udruga Grada Pazina.

Treba i pohvaliti naše mlade početnike: Nirvanu Mikulčić, Teu Cvejić, Luku Kukića, Noela Gabrijelića, Lovru Burića, Andriju Vitulića, Rafaela Pulića, koji daju sve od sebe da nauče potrebno znanje, zatim i naše mlade kadete Feliksa Bakšu i Tea Radolovića koji ostvaruju dobre rezultate na turnirima Istarskog stolnoteniskog saveza i u županijskoj ligi.

 

UPISI U STOLNOTENISKU ŠKOLU JOŠ UVIJEK TRAJU

INFO:098/919-2221