«

»

“RIM” 2016 – PAZINSKI IGRAČI NAJUSPJEŠNIJI

SLIKAU subotu, 06.08.2016.g. u Pazinu, u sklopu tradicionalne fešte”RIM”,održan je 4. otvoreni  turnir u stolnom tenisu “RIM 2016” u organizaciji Stolnoteniskog kluba Pazin. Sudjelovalo je 30-tak igrača iz Pazina, Poreča, Umaga, Zagreba, Višnjana Vrsara, Koromačna, Pule, Fažane, Buzeta te iz Latvije.

   Prije samog početka turnira gradonačelnik Grada Pazina gosp. Renato Krulčić zaželio je dobrodošlicu svim igračima, puno rezultatskog uspjeha te ih pozvao da i slijedeće godine budu sudionici na ovom, sada već tradicionalnom turniru.

   Nakon nekoliko odigranih poena gradonačenika i predsjednika stolnoteniskog kluba Pazin započelo se igrati po kategorijama i skupinama.

    Najbolje rezultate ostvarili su stolnotenisači iz Pazina sa ukupno pet odličja.                   Karlo Fabris bio je prvi u kategoriji veterana 60+, Denis Glavinić treći u kategoriji veterana 50-59 god. U veteranima 40 – 49 god. Mauro Nadišić drugi te Alen Bakša treći. Kod seniora Kristijan Lukez  zauzeo je drugo mjesto.

 

REZULTATI  “RIM “2016.:

Seniori:

1.Tomislav Jelinić -Zagreb, 2.Kristijan Lukez -Pazin, 3.Mario Jakopec-Zagreb, Krančić Filip-Buzet

Veterani 40-49:

1.Miodrag Banjac-Vrsar, 2.Mauro Nadišić- Pazin, 3.Alen Bakša-Pazin, Mario Garić -Umag.

Veterani 50-59 :

1.Joško Fiamengo-Fažana, 2.Zoran Dobrić-Koromačno, 3.Denis Glavinić-Pazin, Igor Dobrić-  Koromačno  

Veterani 60 + :

1.Karlo Fabris –Pazin, 2.Veljko Kustec –Zagreb, 3.Željko Majs-Poreč, Stjepan Lukačić-Višnjan      

       

       STK Pazin zahvaljuje tvrtkama ʺBatprintʺ i ʺIstarskim Supermarketimaʺ na donacijama kao i Gradu Pazinu  te Pazin Sportu što su osigurali uvjete za održavanje ovog turnira.