«

»

STOLNI TENIS “RIM” 2015.-PAZINCI SA NAJVIŠE ODLIČJA

SLIKA   U subotu 01. 08.2015.g. u Pazinu u sklopu tradicionalne fešte “RIM” održan je 3.otvoreni turnir u stolnom tenisu “RIM 2015” u organizaciji Stolnoteniskog kluba Pazin. Sudjelovalo je 40-tak igrača(ca) iz Pazina, Poreča, Umaga, Zagreba, Višnjana ,Koromačna, Pule, Fažane i jedan igrač  iz Latvije, te je turnir pritom  po prvi puta prerastao u međunarodni što je i bio dugoročni cilj organizatora turnira prije tri godine.

    Na ceremoniju otvaranja  bili su nazočni ,uz natjecatelje, gradolnačelnik Pazina gosp. Renato Krulčić te gosp. Lucijan Ujčić,predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Pazina . Svojim prisustvom dali su veliku potporu ovom turniru te su prije odigravanja zaželjeli puno uspjeha svim natjecateljima.

Najbolje rezultate  ostvarili  su stolnotenisači iz Pazina sa ukupno  pet odličja. Karlo Fabris bio je prvi u kategoriji veterana 50+,Denis Glavinić drugi u kategoriji veterana 40-50 god.,Damir Fabijan je podijelio treće mjesto u istoj kategoriji sa Valterom Uranom iz Buzeta. Kod seniora Alen Bakša je isto tako dijelio treće mjesto sa Mariom Jakopecom iz Zagreba.U konkurenciji kadeta Teo Radolović  podijelio je treće mjesto sa Janom Štifanićem iz Višnjana.

 

REZULTATI  “RIM”2015.:

Kadeti:
1.Ante Katalinić -Novigrad,2.Niko Štifanić- Višnjan,3.Jan Štifanić -Višnjan,Teo Radolović- Pazin
Seniori:
1.Tomislav Jelinić -Zagreb,2.Saljnikov Jevgenijs-Latvija,3.Mario Jakopec-Zagreb,Bakša Alen-Pazin
Veterani 40-50:
1.Vižintin Alfred-Umag, 2.Denis Glavinić- Pazin ,3.Damir Fabijan-Pazin,Valter Uran -Buzet.

Veterani 50+ :

1.Karlo Fabris-Pazin,2.Veljko Kustec –Zagreb,3.Joško Fiamengo-Pula,Stjepan Lukačić-Višnjan

 

    STK Pazin zahvaljuje svim sponzorima koji su pridonijeli održavanju ovog turnira: Gradu Pazinu,
tvrtkama”Valipile“i “Batprint“.Isto tako  i svim djelatnicima “Pazin Sporta”hvala na velikom razumijevanju te pomoći oko organizacije.