«

»

Stolnoteniski turnir “RIM 2014” Pazin

slika
U subotu 02.08.2014. godine u Spomen domu u Pazinu, u organizaciji novoosnovanog kluba STK “Pazin”, održan je 2. stolnoteniski turnir “RIM 2014″ koji je okupio 23 igrača iz klubova Poreča, Nove Vasi, Kanfanara, Zagreba, Višnjana, Umaga i Pazina.

Pobjednik ovogodišnjeg turnira je trener Jakovetić Branko, koji je uspješno opravdao i ulogu favorita turnira.

Jakovetić je grupu završio sa dvije pobjede da bi u 1/8 finala pobjedio Krizmanića (Pazin) sa 3-0, u 1/4 finalu bio je bolji od Stambolije (Zagreb) kojeg je dobio također sa 3-0, a u polufinalu Sirotića iz Pazina sa 3-0.

Treće mjesto su podijelili igrači iz Pazina Glavinić Denis i Sirotić Ivan koji su ostvarili sve pobjede do polufinala gdje su izgubili od dva favorita turnira.

Poredak : 1. mjesto Jakovetić Branko (N.Vas), 2. mjesto Jelinić Tomislav (Zagreb) 3. mjesto djele Glavinić Denis i Sirotić Ivan (oba Pazin ).

Nakon početku turnira Gradonačelnik Pazina gosp. Renato Krulčić zahvalio se stolnotenisačima na odazivu te dao podršku kako bi ovaj turnir u idućim godinama postao tradicionalan i održavao se u novoigrađenoj dvorani gdje će se moći ugostiti i puno veći broj igrača.

Na otvaranju turnira je također bio prisutan i gosp. Armando Lušetić koji je bio na raspolaganju pri organizaciji turnira te pružio u ime Sportke Zajednice Grada Pazina logističku i financijsku potporu.

Na završetku turnira, predsjednik STK “Pazin” Glavinić Denis, uručio je prigodne nagrade najuspješnijima, zahvalio svima na sudjelovanju te pozvao na prigodan ručak sve učesnike.