«

»

DRUGA HSTL ZAPAD: PAZINJANI PORAŽENI OD VRSARA!

slikaProteklog vikenda, u subotu 29.09.18. U novoj školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu, odigralo se prvo kolo druge Hrvatske lige zapad.

STK Pazin odmjerio je snage sa STK Vrsar, koji su ujedno i favoriti za naslov, iskusni Vrsarani su očekivano bez većih napora svladali Pazinjane sa 4-0.

Pazinskim stolnotenisačima ovo je debitantska sezona u kojoj nastupaju po prvi puta od kada je osnovan klub prije pet godina, te trebaju još steći iskustvo i naporno trenirati da bi bili konkurentni.

Mauro Nadišić izgubio je prvi meč sa 3-1 od Matea Kašnera, Miro Tončić odigrao je 0-3 sa Jadranom Kovačevom, dok Goran Lukez, broji poraz 0-3 od iskusnog trenera Miodraga Banjca, Parove su odigrali Kristijan Lukez i Mauro Nadišić protiv Jadrana Kovačeva i Mateaa Kašnera te izgubili sa 1-3.

Usprkos visokom porazu bila je ovo prva velika lekcija za Pazinjane, te još jedan razlog za daljnje treniranje i usavršavanje za nadolazeće susrete.

Sljedeći susret drugog kola druge Hrvatske lige zapad, Pazinjani igraju u gostima 06.10.18. Na Krku kod STK Malinska Dubašnica.

slika