«

»

U PAZINU ODRŽAN 2.OTVORENI TURNIR ISTARSKE ŽUPANIJE – 2019!

slikaU nedjelju 03.11.2019 g. U sportskoj dvorani u Pazinu održan je drugi otvoreni turnir Istarske županije u stolnom tenisu za mlađe kategorije gdje se natijecalo tridesetak igrača iz osam Istarskih klubova u šest starosnih kategorija.

 


 

Za stolnoteniski klub „Pazin“ nastupile su Tea Cvejić u Kadetkinjama i Nirvana slikaMikičić u mlađim kadetkinjama i kadetkinjama. Tea je osvojila drugo mjesto dok je Nirvana bila treća u obje kategorije, cure su pružile lijepu igru prošle skupinu ali morale su se zadovoljiti sa ostvarenim rezultatom jer sa druge strane u kategoriji kadetkinja je nastupila bivša prolaznica stolnoteniske škole STK Pazina i kadetska prvakinja Istre Ana Lukez koja je bez izgubljenog seta osvojila prvo mjesto, kao i njezin mlađi brat Leo Lukez koji je odličnim igrama osvojio prvo mjesto u kadetima.


 

Na turniru je nastupio još jedan Pazinjan slikaEmanuel Drndić, koji trenutno nastupa za STK Brovinje te je osvojio dvije treće pozicije u najmlađim kadetima i mlađim kadetima. Ovo je veliki uspijeh za naše mlade sportaše kao i za STK Pazin.

Od ostalih klubova 8 medalja osvojili su Brovinjani, tri zlatne, dvije srebrne i tri brončane, Vrsar je osvojio dvije zlatne i dvije brončane, Maestral jednu zlatnu i jednu srebrnu, a medaljama su se još okitili i stolnotenisači Pule, Tara, Novigrada i Jadrana.


REZULTATI:

NAJMLAĐI KADETI

1. JURIŠIĆ Domagoj (Maestral)

2. VOJINOVIĆ Raul (Tar)

3. DRNDIĆ Emanuel (Brovinje)

3. PULIĆ Paolo (Vrsar)

MLAĐI KADETI

1. GRIPARIĆ Josip (Brovinje)

2. JURIŠIĆ Domagoj (Maestral)

3. FILIPOVIĆ Danijel (Tar)

3. DRNDIĆ Emanuel (Brovinje)

KADETI

1. LUKEZ Leo (Vrsar)

2. PUTIGNA Stefano (Pula)

3. GRIPARIĆ Josip (Brovinje)

3. HOLIK Raul Dominik (Novigrad)

NAJMLAĐE KADETKINJE

1. BERNAZ Sara (Brovinje)

2. TUBAKOVIĆ Ivana (Brovinje)

3. LOZANČIĆ Sara (Jadran)

3. BEDNAIĆ Kiara (Jadran)

MLAĐE KADETKINJE

1. BERNAZ Sara (Brovinje)

2. TUBAKOVIĆ Ivana (Brovinje)

3. MIKIČIĆ Nirvana (Pazin)

3. BRAJKOVIĆ Morena (Vrsar)

KADETKINJE

1. LUKEZ Ana (Vrsar)

2. CVEJIĆ Tea (Pazin)

3. MIKIČIĆ Nirvana (Pazin)