«

»

U POREČU ODRŽAN STOLNOTENISKI TURNIR VETERANA

slikaProteklog vikenda na sajmu Sport Fest-a, koji se održavao od 12.-14.10.2018. u Poreču, a riječ je o manifestaciji kojoj je cilj objediniti strast prema sportu i zdravom načinu života, te u organizaciji Stolnoteniskog kluba “Jadran“ iz Poreča, održan je stolnoteniski turnir veterana koji je okupio nekolicinu  stolnotenisača iz Istre, i to zbog promocije sporta, stolnog tenisa, te ostalih spotskih proizvoda i usluga.
U kategoriji veterana (50+) u kojoj su natupila trojica veterana iz STK Pazin, Denis Glavinić izgubio je u finalu od Mladena Jandričeka iz STK Maestral, dok treće mjesto podjelili su Damir Fabijan iz STK Pazin i Zoran Holik iz STK Novigrad.

U kategoriji veterana (60+) u finale su se plasirali ) Karlo Fabris (Pazin) i Željko Majs (Poreč) a pobijedu je odnio uvijek odlični Karlo Fabris.

Sportske nagrade kojima organizator nagradio najbolje stolnotenisače uručili su predsjednica STK“Jadran Gordana Šušljik,“ predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš, te Renato Čengić, direktor HSTS-a. Nakon turnira i obilaska Sport Fest-a, sa druženjem se nastavilo na ručku kojeg je organizirao domaćin STK Jadran Poreč.