«

»

UZ VESELI PROSINAC U PAZINU ODRŽAN “3.WINTER OPEN CUP”

slikaNajveći i najbrojniji ikad organizirani turnir u stolnom tenisu, 3.”Pazin winter open cup” završio je u subotu u večernjim satima, u uzbudljivoj i pozitivnoj atmosferi Školsko-gradske Sportske dvorane u Pazinu, natijecalo se rekordnih 50 igrača, iz svih krajeva Istre, Primorsko-Goranske županije, Italije i Slovenije, te je samim time turnir bio i međunarodnog karaktera.

Ove se godine turnir organizirao u kategoriji parova i tri pojedinačne kategorije, seniori/veterani do 49 god. Veterani 50+, te apsolutna kategorija u kojoj su se natijecali igrači koji nisu prošli grupnu fazu po skupinama te je ova kategorija služila kao utijeha. 

slika

U seniorsko/veteranskoj kategoriji do 49 god. zlato je pripalo prvoligašu  Ivanu Jardasu iz Rijeke, pritom pobjedivši u finalu svog klupskog kolegu  Zorana Turka iz Fužina, Treće mjesto pripalo je Leonardu Kršovniku iz Crikvenice i Mateji Magličić iz Malinske.

U kategoriji veterana najbolje se iskazao još jedan prvoligaš Robert Semion pobjedivši u finalu svog klupskog kolegu Andriju Bertonea, oba dvoje iz Primorsko-Goranske regije, treće mjesto pripalo je slovencu Ediju Kocijančiću i predsjedniku Stolnoteniskog saveza Primorsko-Goranske županije Spasoju Matijeviću.

U Kategoriji parova zlato su osvojili par Turk-Jardas svladavši u finalu  klupske kolege par Semion-Bertone, dok treće mjesto pripalo je parovima Magličić-Baša i Matijević-Maras. 

U apsolutnoj kategoriji najviše uspijeha su imali igrači iz STK Pazin, uzevši sva odličja u toj kategoriji, i to Goran Lukez osvojivši zlato pobjedivši u finalu svog klupskog kolegu Miru Tončića, dok su treće mjesto podjelili Denis Glavinić i Ilir Pantina. 

slika

Na turniru su igrali i dvojica stolnotenisača sa fizčkim hendikepom, Filip Marić i Dejan Nisandžić, te se ovim putem zahvaljujemo i njima što su prisustvovali turniru, te na odlučnosti i borbenoj igri koju su pokazali. 

Nakon odigranih finala nastavilo se sa druženjem uz večeru u sklopu dvorane, te se nakon toga krenulo na dodijelu odličja najboljima od strane predsjednika STK Pazin Gorana Lukeza i tajnika Kristijana Lukeza.

STK Pazin se zahvaljuje svim natjecateljima, a posebno gostima iz Primorsko-Goranske županije koji su ostvarili najbolje rezultate i osvojili najviše odličja,  Igoru Dobriću na vođenju turnira, fotografu Klaudiju Fošku na izvrsnim slikama, Valteru Ivančiću, Draženu Stojimanovu, Pazin sportu, Bat printu, članovima kluba te svima ostalima koji su doprinjeli ovom najvećem sportskom stolnoteniskom događaju u Pazinu.

 

STK PAZIN VAM SVIMA ŽELI SRETNU NOVU GODINU!

Vidimo se do godine…

 

REZULTATI:

SENIORI:

1.Ivan Jardas

2.Zoran Turk

3.Leonard Kršovnik

3.Mateja Magličić

 

VETERANI:

1.Robert Semion

2.Andrija Bertone

3.Edi Kocijančić

3.Spasoje Matijević

 

PAROVI:

1.Turk-Jardas

2.Semion-Bertone

3.Magličić-Baša

3.Matijević-Maras

 

APSOLUTNA:

1.Goran Lukez

2.Miro Tončić

3.Denis Glavinić

3.Ilir Pantina