«

»

ODRŽANO 7.OTVORENO PRVENSTVO GRADA PAZINA “RIM 2019”

slikaProteklog vikenda održano je sedmo po redu otvoreno prvenstvo Pazina “7.Summer open Cup RIM 2019” seniorsko-veteranski stolnoteniski turnir završio je u uzbudljivoj i pozitivnoj atmosferi Školsko-gradske Sportske dvorane u Pazinu, nastupilo je Preko 40 natjecatelja iz 4 zemalja koji su se natijecali u 4 starosne i jednoj slobodnoj kategoriji.

 

Od Pazinskih stolnotenisača najviše su briljirali Mauro Nadišić, Miro Tončič i Alen Bakša, koji su uzeli sva tri prva mjesta u kategoriji veterana 40-50, jedinoj kategoriji u kojoj su Pazinci osvajali odličja ove godine, dok najviše su pokazali natjecatelji iz Primorsko-goranske županije, koji su osvojili desetak odličja u 4 kategorije.

 

Od mlađih igrača najviše je pokazao junior STK Pule petnaestogodišnji Mauro Orbanić iz Kanfanara, koji je odličnom igrom pokazao da može parirati i najiskusnijima, zamalo pobjedivši za finale kasnijeg pobjednika seniorske kategorije Vitomira Vidovića.
Turnir je završio u večernjim satima gdje su predsjednik i tajnik STK Pazin braća Goran i Kristijan Lukez odmah po završetku krenuli sa dodjelom odličja za pobjednike, a nakon toga išlo se na zajedničko roštiljanje u dvorištu Teniskog kluba Pazin.

 

STK Pazin se zahvaljuje svim natjecateljima koji su svojim dolaskom doprinijeli ovom velikom sportskom stolnoteniskom događaju u Pazinu, a posebno Igoru Dobriću na vođenju turnira, fotografu Klaudiu Fošku,Teniskom klubu Pazin,Pazin sportu, tvrtki Bat print, Kamen Lukež i Valipile, te svim članovima kluba i ostalima koji su dali svoj doprinos u organizaciji.
 
REZULTATI:
 
SENIORI:
 
1.Vitomir Vidović
2.Zoran Turk
3.Mauro Orbanić
3.Marino Augustinović
 
VETERANI 40-50
 
1.Mauro Nadišić
2.Miro Tončić
3.Alen Bakša
3.Mario Garić
 
VETERANI 50-60:
 
1.Robert Semion
2.Mladen Jandriček
3.Paolo Pisani
3.Davide Infantolino
 
VETERANI 60+:
 
1.Spasoje Matijević
2.Mile Maras
3.Werner Ramsch
3.Andrija Bertone
 
APSOLUTNA:
 
1.Vitomir Vidović
2.Zoran Turk
3.Spasoje Matijević
3.Robert Semion
SLIKA