«

»

UZ VESELI PROSINAC U PAZINU ZAVRŠIO 2.PAZIN WINTER OPEN CUP 2018

slikaNajbolje ikad organizirani turnir u stolnom tenisu, 2.”Pazin winter open cup” završio je jučer u večernjim satima, uz “veseli prosinac” te uzbudljivoj i pozitivnoj atmosferi Školsko-gradske Sportske dvorane u Pazinu, nastupilo je 45 natjecatelja u 4 kategorije, iz svih krajeva Istre, Primorsko-Goranske županije, Italije, Slovenije..Samim time turnir ovakve vrste postao je najveći i najbrojniji ikad organiziran u Pazinu. 

 

Ove se godine po prvi puta turnir organizirao u tri pojedinačne kategorije,  seniori/veterani do 49 god. I veterani 50+ te apsolutna kategorija, u kojoj su nastupili igrači koji nisu prošli grupnu fazu pojedinačnog natjecanja, te kategoriji parova.

U seniorsko/veteranskoj kategoriji do 49 god. Najbolje je odigrao prvoligaš Zoran Turk iz  Fužina, osvojivši prvo mjesto, pritom pobjedivši u finalu superligašicu Mateju Magličić iz Malinske. Treće mjesto pripalo je Leonardu Kršovniku iz Crikvenice i Arminu Džudiću iz Poreča. U kategoriji veterana najbolje se iskazao još jedan prvoligaš Andrija Bertone pobjedivši u finalu svog klupskog kolegu Roberta Semiona, oba dvoje iz Primorsko-Goranske regije, treće mjesto pripalo je Talijanu Paolu Pisaniju i predsjedniku Stolnoteniskog saveza Primorsko-Goranske županije gosp.Spasoju Matijeviću.U Kategoriji parova najviše su postigli par Semion-Bertone svladavši u finalu drugi par Magličić-Baša, dok treće mjesto pripalo je parovima Kršovnik-Kršovnik i Deklić-Milaković.  

Od Pazinskih stolnotenisača najviše uspijeha je imao Goran Lukez, svladavši u finalu apsolutne kategorije kolegu iz STK Pazina Denisa Glavinića, dok treće mjesto podjelili su Paolo Kalebuda i Jenisej Vinovrški iz Fažane, od ostalih Pazinskih natjecatelja, najviše su postigli Klaudio Foško i Karlo Fabris koji su ispali u četvrtfinalu veteranske kategorije, Kristijan Lukez koji je stigao do osmine finala i Miro Tončić do četvrtfinala seniorske kategorije, dok u kategoriji parova najviše su postigli par Lukez G.-Orbanić koji su zaustavljeni u četvrtfinalu od kasnijih pobjednika ove kategorije.

STK Pazin se zahvaljuje svim natjecateljima, a posebno gostima iz Primorsko-Goranske županije koji su ostvarili najbolje rezultate i osvojili najviše odličja, gosp. Toniju Sankoviću, Pazin sportu, članovima kluba te svima ostalima koji su doprinjeli ovom najvecem sportskom stolnoteniskom događaju u Pazinu.

Nakon odigranih finala te uručenja pehara i medalja od strane predsjednika STK Pazin Gorana Lukeza i tajnika Kristijana Lukeza, nastavilo se sa druženjem uz večeru u ugostiteljskom objektu ‘Pod Lipom’

STK PAZIN VAM SVIMA ŽELI SRETAN BOŽIĆ I NOVU GODINU!

Vidimo se do godine…

 

REZULTATI:

SENIORI:

1.Zoran Turk

2.Mateja Magličić

3.Leonard Kršovnik

3.Armin Džudić

 

VETERANI:

1.Andrija Bertone

2.Robert Semion

3.Paolo Pisani

3.Spasoje Matijević

 

APSOLUTNA:

1.Goran Lukez

2.Denis Glavinić

3.Paolo Kalebuda

3.Jenisej Vinovrški

 

PAROVI:

1.Semion-Bertone

2.Magličić-Baša

3.Kršovnik-Kršovnik

3.Deklić-Milaković

slika