«

»

BRAĆA LUKEZ I KARLO FABRIS NAJBOLJI U VRSARU

slikaU četvrtak 08. studenog, u organizaciji Stolnoteniskog kluba iz Vrsara, održan je tradicionalni stolnoteniski turnir prigodom fešte Svetog Martina i dana općine Vrsar.

Kao i prijašnjih godina nastupili su igrači iz lokalnih istarskih klubova te gosti iz Slovenije i Italije. Od Pazinskih stolnotenisača nastupilo je njih šestero te svi su osvajači odličja.

U kategoriji seniora najbolji su bili Pazinjani, braća Goran i Kristijan Lukez, osvojivši prvo i drugo mjesto,u uzbudljivom bratsko-klupskom finalu, Kristijan je u startu imao 2-0 u setovima, ali promjena pristupa igri omogućila je Goranu preokret i u konačnici pobjedu od 3-2 i prvo mjesto, treće mjesto i postolje podijelili su Vedran Pilat i Danijel Ferenac iz Višnjana.

U kategoriji veterana iznad 40 godina, najbolji je bio domaći igrač Miodrag Banjac, drugo mjesto zauzeo je Jenisej Vinovrški iz Fažane dok treće mjesto dijele Mauro Nadišić iz Pazina i Zvone Brizić iz porečkog Jadrana.

U kategoriji veterana 50+, najbolji je bio Paolo Pisani iz Trsta, drugo mjesto zauzeo je Joško Fiamengo iz Fažane dok treće mjesto podijelili su Foško Klaudio i Denis Glavinić iz Pazina, Klaudio je za treće mjesto odličnom igrom sa 3-0 pobijedio Serđa Ivinića, natjecatelja STK Val shark iz Fažane, te tako osvojio svoje prvo odličje.

Igrana je i kategorija 60+ u kojoj je naš Karlo Fabris iz Pazina sa 3-2 opet pobjedio svog viječitog rivala Wernera Ramscha iz stolnoteniskog kluba Parenzo, i Stjepana Lukačića također is kluba Parenzo sa 3-0 .