«

»

DRUGA HSTL ZAPAD: PAZINJANI IZGUBILI SUSRET U POREČU!

slikaU subotu 17. Studenoga održano je peto kolo druge Hrvatske stolnoteniske lige zapad, između STK Jadran-Poreč i STK Pazin.

Seniori Pazina izgubili su na gostovanju u Poreču sa 4-0, ali borba se odvijala u svim mečevima do samoga kraja, prvi meč odigrali su Džudić i Nadišić , gdje je domaći igrač pobjedio u sva tri seta te odnio pobjedu od 3-0, sljedeći na redu bili su Otočan protiv G. Lukeza, te je ovaj put Otočan tijesno pobjedio sa 3-1 i povećao vodstvo Porečana na 2-0, treći pojedinačni meč odigrali su Augustinović i K. Lukez, gdje je Kristijan cijelo vrijeme bio u vodstvu i imao meč loptu u petom setu kod rezultata 10-8, ali odlična igra Augustinovića u završnici donijela mu je preokret za pobjedu i  na kraju vodstvo Porečana od 3-0, zadnji meč odigrao se u parovima gdje je završilo 3-0 u korist domaćeg sastava.

Treba napomenuti da je ovo tek prva debitantska godina za seniore STK Pazina, ove sezone naši igrači sakupljaju potrebno iskustvo i podižu formu da bi bili konkuretni i u sljedeću sezonu spremnije krenuli sa natjecanjem.

 

STK JADRAN-POREČ – STK PAZIN   4-0

Armin Džudić – Mauro Nadišić 3-0 (6,12,9)

 Luka Otočan – Goran Lukez 3-1 (9,-12,10,8)

Marino Augustinović – Kristijan Lukez 3-2 (-13,3,9,-5,10)

Augustinović/Otočan – Nadišić/Lukez G. 3-0 (7,10,7,)

 

Od ostalih susreta Malinska je pobjedila Opatiju 08 u gostima sa 4-0, susret između Srdoči 2 i Vrsara je odgođen a Brovinje su slobodni.

U sljedećem kolu Pazinjani dočekuju ekipu iz Opatije 08.