«

»

NAJAVA: BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJI TURNIR 2.”PAZIN WINTER OPEN”

slika

Veliko nam je zadovoljstvo i ove godine najaviti i informirati Vas za božićno-novogodišnji turnir seniora i veterana „2.PAZIN WINTER OPEN“ u organizaciji Stolnoteniskog kluba Pazin, koji će se održati 22.12.2018. (subota) u novoj školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu, sa početkom u 10h.

 

 

 

KATEGORIJE:

                      -Seniori/veterani do 49

                      -Veterani 50+

                      -Apsolutna (u kojoj nastupaju svi igrači koji ispadaju po skupinama)

                      -Parovi

 

PRAVO NASTUPA: 

U kategoriji veterana 50+ svi zainteresirani igrači preko 50 godina starosti, dok u kategoriji seniora/veterana do 49, svi zaiteresirani igrači do 49 godina starosti.

NATJECANJE: Ove se godine turnir igra u velikoj dvorani na 8 stolova, te po prvi puta smo uveli i kategoriju parova. Pojedinačno natjecanje započinje sa razigravanjem po skupinama svaki sa svakim, nakon toga prvoplasirani i drugoplasirani nastavljaju sa k.o. sustavom natjecanja, dok trećeplasirani i četvrtoplasirani idu direktno u ždrijeb apsolutne kategorije, kategorija parova započinje odmah k.o. sustavom na ispadanje, svi mečevi se igraju na tri dobivena seta po pravilniku HSTS-a.

PRIJAVNINA: Kotizacija za pojedinačno je 50kn, dok za parove je 50kn po paru.

NAGRADE: U kotizaciju je uključena hrana i piće za sve sudionike natjecanja kao i sportske nagrade za 4 prvoplasirana igrača u pojedinačnim kategorijama i 4 prvoplasirana para, proglašenje pobjednika i druženje uz iće i piće je organizirano odmah po završetku natjecanja.

 

INFORMACIJE I PRIJAVE DO ČETVRTKA 20.12.2018

E-mail: kristijanlukez@stk-pazin.hr       goranlukez@stk-pazin.hr

Mob:           098/919-2221                    097/725-0165

 

Zbog velikog interesa sudionika, molimo da prijave izvršite u  navedenom  roku.